By babystav on Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011
Replies 3
Likes 0
Views 2.7K
Votes 0
Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε. Απο τις 8/8 εχω ενα πονο στο δεξι στηθος, η τελευταια μου περιοδος ηταν 27/7 και η επομενη στις 24/8 (παιρνω yiasminelle). Μονο οταν το ακουμπαω (στην εξωτερικη πλευρα) το καταλαβαινω, ειναι σαν τον πονο που εχουμε πριν την περιοδο, δε με ενοχλει μεσα στη μερα ουτε στον υπνο. Το ψιλαφισα επισης αλλα δεν καταλαβα κατι. Εχω κλεισει ραντεβου με γιατρο την ερχομενη εβδομαδα αλλα θα ηθελα και τη δικη σας αποψη γιατι εχω ανησυχησει! Ευχαριστω για το χρονο σας!
Αγαπητή φίλη.
Αν και δε γράφεις την ηλικία σου, υποθέτω ότι είσαι μικρή σε ηλικία.
Η συγκεκριμένη ενόχληση προφανώς οφείλεται σε ορμονικούς λόγους και θα αποκατασταθεί μετά το τέλος της επόμενης περιόδου.
Σωστά προγραμμάτισες μια επίσκεψη στο γιατρό σου αλλά μέχρι τότε δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, εκτός από υπομονή, αφού δεν είναι κάτι επείγον ή ανησυχητικό, τουλάχιστον όπως το περιγράφεις και δε θα αλλάξει κάτι στις επόμενες ημέρες.
Ενημέρωσέ μας, για την εξέλιξη, μετά την ψηλάφηση.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
 Δεν ηταν τιποτα τελικα, εφυγε και ο πονος, απλα μου ειπε να πηγαινω καθε 6 μηνες για υπερηχογραφημα γιατι εχω ορμονικο θεμα!
Ευχαριστω πολυ!!
·
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 14 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post