By mafalda.! on Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011
Replies 1
Likes 0
Views 3.8K
Votes 0
Καλησπερα και συγχαρητηρια για το εργο σας!! Διανυω την 16η εβδομαδα κυησης (πρωτη εγκυμοσυνη, 31 ετων) και ο γιατρος  μου με ειδε πριν μια εβδομαδα και μου ειπε μετα απο υπερηχο οτι ολα βαινουν καλως. το θεμα ειναι οτι τις τελευταιες μερες νιωθω ενα -πως να το περιγραψω!- γαργαλητο στην κοιλια ανωδυνο, σαν μικρες ενοχλησεις, που τις αντιλαμβανομαι κυριως οταν ειμαι ξαπλωμενη ανασκελα.Εντοπιζονται λιγο κατω απτον αφαλο και κυριως αριστερα. Μπορει να ειναι το εμβρυο και να κινειται ετσι εντονα? ισως το εντερο? Προς το παρον δεν εχω ανησυχησει γιατι ολα αυτα ειναι χωρις πονο. Τι θεωρειτε οτι ειναι? να ανησυχησω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Αγαπητή φίλη.
Αν και είναι ακόμα νωρίς, σε λεπτοκαμωμένες γυναίκες μπορεί να υπάρξει η αίσθηση των σκιρτημάτων του εμβρύου, από τη 16η εβδομάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση, είτε είναι η ψυχολογία της γυναίκας που επιτείνει τα συμπτώματα είτε πρόκειται για συσπάσεις του εντέρου.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες πού οφείλονται.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post