By effrosy on Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011
Replies 1
Likes 0
Views 2.5K
Votes 0
Καλησπέρα σας,
 είμαι στην προσπάθεια σύλληψης και μόλις έλαβα τα αποτελέσματα από εξέταση προγεστερόνης που έκανα την 21η ημέρα του κύκλου!
 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η προγεστερόνη είναι 26,36 nmol/ml (Φυσιολογικές Τιμές εργαστηρίου: 2-3 Παραγωγική Φάση, 13-112 Ωχρινική Φάση, > 30 Επί ωοθυλακιορρηξίας επτά ημέρες μετά το peak της LH)!
 Επειδή ότι σχετικό βρίσκω σε πληροφορίες αφορά σε μονάδα μέτρησης ng/ml μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το τι σημαίνει το ανωτέρω αποτέλεσμα ή ποια είναι η αντιστοιχία;
 Η θερμομέτρηση μπορεί να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες ή αρκεί η εξέταση προγεστερόνης;
 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Αγαπητή φίλη.
Η τιμή της προγεστερόνης σημαίνει ότι στον τρέχοντα κύκλο έκανες ωορρηξία.
Το θερμοδιάγραμμα, μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για ολόκληρη τη φάση του κύκλου σου και όχι για μεμονωμένες μετρήσεις, άρα, εάν είναι ολοκληρωμένο, μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, τουλάχιστον για τον κύκλο που κρατάς τη θερμοκρασία καταγεγραμμένη.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post