By Κατερινα2803 on Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011
Replies 2
Likes 0
Views 4.7K
Votes 0
Γεια σας
Ηθελα να σας πω και γω το προβλημα μου.Περυσι το Μαρτιο ειχα παει ταξιδι στο εξωτερικο και μου πρηστικε ο βαρθολινειος αδενας.Πηγα σε ενα νοσοκομειο εκει και με ανοιξαν με τοπικη αναισθησια και μετα καπως ηρεμησα..Γυρνοντασ Ελλαδα εκανα την μαρσιποποιηση αλλα τοτε μου εκανα ραμματα αμεσως και μου εκλεισε η πληγη..Μετα ανα διαστημματα πρηζοταν παλι..Λιγο πριν τα Χριστουγεννα πηγα ξανα στο γιατρο και μου ειπε οτι απετυχε η προσπαθεια μας και να ξανακανω την επεμβαση..Πηγα σ αλλον γιατρο και μου εκανα παρακεντιση και ηρεμησα αλλα ηταν προσωρινο αφου μετα απο 2 βδομαδες ξανα τα ιδια..Την Παρασκευη υπεφερα απο το πονο και το Σαββατο που μας περασα ξανα εκανα την μαρσιποποιηση αυτη τη φορα σ αλλο γιατρο..Τωρα ειναι ανοιχτο και παω και επισκεπτομαι το γιατρο και λεει πως πρεπει να μεινει ανοιχτο λιγο καιρο..Φοβαμαι μην ξαναπαθω τα ιδια...Τι πρεπει να κανω για να το αποφυγω?Θα ηταν προτιμοτερο να αφαιρεσω ολο τον αδένα?Αν αφαιρεσεις ολο τον αδενα εχει επιπτωσεις πουθενα?Δεν αντεχω αλλο μ αυτο το θεμα.. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
Αγαπητή φίλη.
Η μαρσιποποίηση που αναφέρεις έγινε τη δεύτερη φορά, σύμφωνα με την περιγραφή σου και γιαυτό χρειάζεται να κάνεις αλλαγές συχνά.
Στις περιπτώσεις αυτές, αφαιρείται και το περίβλημα της κύστης, οπότε κλείνοντας από μέσα προς τα έξω το τραύμα (κατά δεύτερο σκοπό όπως το ονομάζουμε) έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και δεν σχηματίζεται ξανά στο σημείο αυτό το πρόβλημα.
Ο καιρός θα δείξει, εσύ να είσαι σχολαστική με την καθαριότητα και τις αλλαγές.
Φιλικά
Π.Κ.
·
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!Να ειστε καλα!!Θελω να ελπιζω οτι δε θα το ξαναπαθω!!
·
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post