By Evgenidou on Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010
Replies 3
Likes 0
Views 2.6K
Votes 0
Καλησπέρα γιατρέ,
πήγα στο γιατρό μου και τη Δευτέρα μετά την ωορρηξία και δαπίστωσε ότι το ωοθυλλάκιο έχει σπάσει. Εγώ είχα κάποια πονάκια την Κυριακή οπότε και προφανώς έγινε η ωορρηξία. Όμως βάσει της θερμομέτρησης που έβαλα στο fertility friend μου βγάζει την ωορρηξία στις 12/10 ενώ είναι βέβαιο ότι ήταν στις 14 αφού το είπε και ο γιατρός.
Τι συμβαίνει; Κάνω κάτι λάθος; Ρωτάω απλώς για να ξέρω για τον άλλο μήνα που θα συνεχίσω να κρατάω θερμοδιάγραμμα. (ενδιάμεσα στο θερμοδιάγραμμα ήμουν και κάποιες μέρες κρυωμένη με αντιβίωση αλλά χωρίς πυρετό).
Ευχαριστώ πολύ


 © olicies listed above.
Αγαπητή Φίλη!
Δεν  ειγνε κανένα   λαθος...
Το  πιο πιθανό ειναι   η  ωοθυλοκιορρηξία  να εγινε τοτε  που την εντοπιση  το θερμοδιαγραμμα.   
Ο γιατρός  στην εξεταση της Δετερας  διαπιστωσε  ότι  το  ωοθυλκιο δεν υπήρχε   και  συμπερανε  ότι  ερραγη..
Απο μια  μοναδική εξεταση,  μπορεις μεν  να διαπιστωσεις,  ότι η  ωοθυλακιαρρηξια παρηλθε, αλλα  με τιποτε  δεν ειναι  δυνατόν  να μαντέψεις  αν  η  ωοθυλακιορρηξία εγινε  σημερα , χθες  ή   και δυο-τρεις   μερες  πιο πριν..
Φιλικά
Π.Ζ.
·
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Αχ εγώ έκανα λάθος (τι σπάνιο!). Έβαλα λάθος ημερομηνία στην ωορρηξία που λέει το chart. Το Chart δείχνει 9/11 και όχι 12/11 που σας είπα εγώ οπότε όλα αλλάζουν.
Στο γιατρό έκανα υπέρηχο στις 11/11 και είχα ωοθυλλάκιο, και στις 15/11 οπότε και είχε σπάσει. Άρα το 9/11 βάσει του chart από ό,τι καταλαβαίνω δεν είναι σωστό. Συγνώμη που σας βάζω δύο φορές να απαντήσετε στο ίδιο μήνυμα επειδή εγώ έγραψα λάθος την ημερομηνία.
Χίλια ευχαριστώ
·
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
Π.Ζ/
·
Περίπου πριν από 15 χρόνια
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post